Kindcentrum Het Breinpaleis Vlaardingen
 
Algemeen

Heeft u onze App al op uw telefoon en/of tablet geinstalleerd??

Kindcentrum Het Breinpaleis heeft een eigen app welke u gratis kunt downloaden in de App Store en Play Store.

Door deze app blijft u op de hoogte van al het nieuws omtrent ons kindcentrum en kunt u foto's en videos zien van activiteiten. Ook kunt u zich via de app aanmelden voor schoolgesprekken en vindt u alle informatie omtrent het kindcentrum.

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de App Store   (ios device... o.a.. iPhone)

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de Play Store  (andriod device... o.a. Samsung)

Algemeen

De buitenschoolse opvang van Openbaar Kindcentrum ’Het Breinpaleis’ biedt (flexibele) buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Om het halen en brengen van kinderen van en naar school goed te organiseren zijn alle basisscholen in Vlaardingen gekoppeld aan een kindcentrum. OKC Het Breinpaleis is gekoppeld aan openbare basisschool Breinpaleis, openbare basisschool Klimop, ’t Palet en Speciaal basisonderwijs Kameleon.

Onder de buitenschoolse opvang van OKC Breinpaleis vallen de voorschoolse opvang, de tussenschoolse opvang en de naschoolse opvang.

Voorschoolse opvang
Opvang vanaf 7.30 uur tot aanvang schooltijd. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen lopend, of per Wijzer-bus naar school worden gebracht.

Verlengde voorschoolse opvang
U kunt gebruik maken van verlengde voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur, inclusief een gezond ontbijt!

Tussenschoolse opvang

De vrijwilligers van de tussenschoolse opvang zorgen ervoor dat de middagpauze voor alle kinderen plezierig en ontspannen verloopt. Samen met de kinderen maken zij afspraken en gedragsregels voor het overblijven. Kinderen nemen deel aan de tussenschoolse opvang op basis van een abonnement voor vaste dagen en/of een strippenkaart voor incidenteel overblijven op school. Ouders melden hun kind aan voor de tussenschoolse opvang door middel van een inschrijfformulier of aanvraag bij de locatiemanager.

Naschoolse opvang
Opvang vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen op van school of regelen vervoer per taxi of wijzer-bus.

Verkorte naschoolse opvang op woensdagmiddag tot 15:30 uur.

Flexibele voor- of naschoolse opvang
Minimaal een dagdeel per week voor- of naschoolse opvang op wisselende dagen. U geeft het gewenste opvangrooster minimaal drie weken vooruit schriftelijk door aan de afdeling planning & plaatsing, per e-mail via plaatsing@wijzer.nu.  Aan de hand van uw rooster wordt in het kindercentrum bekeken in welke stamgroep uw kind wordt geplaatst. Flexibele opvang is beperkt beschikbaar.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties bieden wij  vakantieopvang aan van 7.30 tot 18.30 uur.
U kunt op drie manieren gebruik maken van vakantieopvang:
- 12 schoolvakantieweken per jaar (voordeeltarief)
- 6 schoolvakantieweken per jaar (basistarief)
- per schoolvakantie per dag, op basis van beschikbaarheid (flexibel tarief).


Op sluitingsdagen van school buiten de schoolvakanties en nationale feestdagen, kunt u gebruik maken van extra ‘BSO-opvang’.

Ruilen of extra opvang
U vraagt extra voor- of naschoolse opvang aan bij de pedagogisch medewerkers van de groep van uw kind.

 

Tarieven en contact
Op wijzer.nu/opvang/financieel/tarieven vindt u de tarieven voor de verschillende opvangpakketten.Wilt u advies of een offerte op maat? Neem contact op met de afdeling planning & plaatsing via telefoonnummer 010 - 5937459 of per
e-mail via plaatsing@wijzer.nu.