Kindcentrum Het Breinpaleis Vlaardingen
 
Hele/ Halve dagopvang

Welkom bij dagopvang Ukkepuk  (locatie IKC Het Breinpaleis)

Uw kind krijgt vanaf 1 september 2017 bij Het Breinpaleis de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving door de opvangvisie van Kinderdagpaleis Ukkepuk. Het uitgangspunt van Kinderdagpaleis Ukkepuk is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarin het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van het kind centraal staat. Kinderen krijgen bij ons een grote variatie aan activiteiten, waardoor alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd worden. De groepen zijn gezellig en huiselijk ingericht. Hierbij zijn zachte kleuren en verschillende soorten materialen gebruikt om rust te creëren maar ook het prikkelen van de zintuigen te stimuleren, een belangrijk onderdeel van het unieke pedagogisch beleid.

Kinderen kunnen zich bij ons in een veilige en prettige omgeving naar hartenlust uitleven en ontwikkelen. De toegankelijkheid, creativiteit en professionaliteit van de leidsters, de veiligheid van de omgeving en de goede hygiëne maken dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan ons kunt toevertrouwen.

Kinderdagpaleis Ukkepuk is geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons concept, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom voor een rondleiding.

Op onze site www.kinderdagpaleisukkepuk.nl is veel informatie te vinden over onze opvang.

Ons telefoonnummer is 010-2490814

Heeft u onze App al op uw telefoon en/of tablet geinstalleerd??

Kindcentrum Het Breinpaleis heeft een eigen app welke u gratis kunt downloaden in de App Store en Play Store.

Door deze app blijft u op de hoogte van al het nieuws omtrent ons kindcentrum en kunt u foto's en videos zien van activiteiten. Ook kunt u zich via de app aanmelden voor schoolgesprekken en vindt u alle informatie omtrent het kindcentrum.

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de App Store   (ios device... o.a.. iPhone)

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de Play Store  (andriod device... o.a. Samsung)