Welkom terug op school!  (coronatijd)

Welkom terug op school! (coronatijd)

Maandag 11 mei 2020

Welkom terug op school!

We ontvangen graag alle kinderen volgens roosters.

 

Wat fijn om de kinderen vanmorgen weer te mogen ontvangen! Dank u wel voor de medewerking om als ouder u aan de afspraken over brengen en halen te houden!

We merkten dat sommige ouders het nog spannend vinden om de kinderen naar school te laten gaan. Mocht er een kwetsbaar gezinslid in huis wonen, dan is dat begrijpelijk. We hopen dat andere ouders inzien dat we graag alle kinderen weer op school zien en dat we vertrouwen op de richtlijnen van de overheid en de wetenschap.

Op school hebben we alle maatregelen getroffen om het voor de kinderen en alle medewerkers veilig te laten verlopen. Aan het einde van de dag maken we alle gebruikte spullen schoon, wordt de school extra schoongemaakt. We hebben afspraken over handen wassen. De volwassenen houden 1,5 meter afstand van elkaar.

We maken ons zorgen dat de achterstand van kinderen die niet komen verder oploopt. We kunnen  n.l. niet en onderwijs op school verzorgen en thuisonderwijs verzorgen. De instructies die de kinderen nu op school krijgen, zijn van groot belang en krijgen ze niet meer online. Voor de kinderen in een risicogroep zoals diabetes, zoeken we naar een passende oplossing. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. 

Denkt u eraan dat uw kind op tijd (tussen 08:00 en 08:15) af te melden met een geldige reden? Alvast dank.

Hartelijke groet,

Hiske de Koning

directeur IKC het Breinpaleis


Terug

Roerdompstraat 1

3136 JN Vlaardingen

010 4749951

info@nullbreinpaleis.nl